Translate

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 ІІІ Міжнародна наукова конференція «Розвиток громадянського суспільства: духовність і право»

 

ІІІ Міжнародна наукова конференція «Розвиток громадянського суспільства: духовність і право»,  проводиться для інститутів громадянського суспільства 25-27 вересня 2010 року.

 

Організаторами Конференції виступають Міністерство Юстиції України спільно з представництвом Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерциий Промисловості в Україні,  Міжнародної наукової громадської організації «Міжнародна академія духовних наук» і Львівського національного університету імені Івана Франка. Конференція проходить за підтримки Координатора ОБСЄ в Україні.

 

Конференція організована з метою надання сприяння суспільнимі благодійним організаціям, як носіям духовних цінностей, у відродженні й затвердженні цих цінностей у суспільстві, а також надання правової допомоги у виконаннісвоїх статутіві законодавства. Звертаємо вашаувагана високий академічний рівень доповідачів: Лазарєв Ф.В., док.філос.н, професор, академік МАДН, КизимаВ.В., док.філос.н, професор, КальнойІ.І., док.філос.н., професор, БогушА.М., док.пед.н, академік АПНУ, ЛитасоваЕ.Е., док.мед.н, академік РАМН, які пропонують до розгляду суспільно-важливі питання для відродження духовності людини:

 

-   Духовність і право в житті сучасногосуспільства;

-   Людина у правовому полі сучасної техногенної цивілізації;

-   Вплив норм права на формування громадянського суспільства;

-   Духовне здоров'я людини;

- Роль суспільнихі благодійних організацій у збереженні духовного здоров'я громадянського суспільства.

 

Програмою Конференції передбачені тренінги для керівників суспільних і благодійних організацій з питань виконання своїх статутіві законів України, подачі звітності в державні органі, а також ведення ефективного діалогу інститутів громадянського суспільства з органами влади. Тренінги для керівників суспільних і благодійних організацій, а також методичні матеріали підготовлені при сприянні Координатора ОБСЄ в Україні.

Bottom Ad [Post Page]