Translate

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 Європейська Економічна Палата та Hetton Assets LP: на шляху до співпраці

11 березня 2014 року у приміщенні Європейської  економічної палати EEIG в Україні відбулась зустріч пані Вікторії Лісничої, віце-президента Європейської  економічної палати та пана Олександра Іванчука,  генерального директора Hetton Assets LР, котрий багато років налагоджував зовнішньоекономічну співпрацю України зі складними, але багатими природними ресурсами країнами: Ірак, Іран, Пакистан, Ангола, Нігерія. Під його очільництвом були створені та досі успішно функціонують Ділові ради, діяльність яких координується ТПП України: Україно-Пакистанська, Україно-Іранська та інші.

 



 

 Участь у зустрічі ділових представників Hetton Assets LР  та Європейської  економічної палати EEIG в Україні взяли також пані Наталія Галдєєва, директор з питань зовнішньоекономічних зв’язків Hetton Assets LР, пан Іван Бунтов, директор департаменту міжнародного співробітництва та пані Альона Рубельська, помічник президента Європейської економічної палати EEIG в Україні.

 

 Метою зустрічі стало визначення векторів партнерства та форм участі Європейської  економічної палати, зокрема, у проекті «Україна - Республіка Ангола. Перспективні шляхи співпраці» та залучення до спільної роботи у ньому партнерів Палати.

 

Географічна довідка: Ангола - незалежна держава на південному заході Африки, багата нафтою, алмазами, залізними рудами, бокситами, фосфоритами, гіпсом, золотом, рудами урану, міді, титану, марганцю.

 

Під час зустрічі пан Олександр Іванчук повідомив, що три офіційних візити української делегації до Анголи уже відбулися минулого року, а у березні поточного року (22-30 березня) відбудеться черговий візит представників українських бізнесменів до Луанди, столиці Анголи.

 

Планується проведення таких зустрічей: Адміністрація президента країни, Міністерство закордонних справ, оборонний комплекс, поліція, МЗС Анголи, губернатори ряду провінцій, та інші.

 

На даний момент формується делегація, до якої вже приєдналися представники УСПП, корпорації «Терра-фуд», Укроборонекспорту та інших організацій. До складу делегації запрошено пана Станіслава Григорського, президента Європейської  Економічної Палати в Україні, та інших почесних представників, бізнес-партнерів Палати, які зацікавлені у виході на ангольський ринок. 

Bottom Ad [Post Page]