Власник австрійського ресторанчика знайшов простий спосіб, як дати можливість своїм відвідувачам курити, не порушуючи закон про заборону куріння в місцях громадського харчування. Для цього підприємець на ім'я Вернер Штауд з курортного годрода Бад-Феслау отримав ліцензію власника тютюнового кіоску, тим самим трохи змінивши функцію свого закладу.
Тепер, задоволені відвідувачі його бару можуть не тільки «перекусити», але й викурити сигарету не виходячи у спеціальне місце для куріння. Цікаво, але кімната для некурящих, розташована на першому поверсі цього закладу, пустує.
Свій хитрий задум власник бару пояснює так: «Тютюновий кіоск у документах я заявив як моє основне заняття, а розташований в ньому ресторанчик - це мій підсобний промисел».
На захист такого спритного бізнесмена виступає і антимонопольний комітет. Директор антимонопольного управління земель Відня Тіна Райзенбіхлер зауважила: "Там, де продаються сигарети, у людей має бути право на куріння".
Голова об'єднання власників тютюнових кіосків Нижньої Австрії Армін Клаузер, зазначила, що таке ведення ресторанного бізнесу - це приклад для багатьох власників громадського харчування.
За матеріалами www.restoranoff.ru
EEIG
|
Членство
|
Сертифікація
|
Правовий центр
|
Аналітичний центр
|
Партнери
|
Події
|
Контакти |