Translate

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 Підсумки ІІІ Міжнародної наукової конференції «Розвиток громадянського суспільства: духовність і право»



Обмін досвідом і новими ідеями, дискусії й пошук оптимальних рішень для розвитку духовності громадянського суспільства – такими стали підсумки ІІІ Міжнародної наукової конференції «Розвиток громадянського суспільства: духовність і право», яка з успіхом пройшла 25-27 вересня 2010 року у Львові.


Захід включав виступ доповідачів високого академічного рівня: Лазарєва Ф.В., док.філос.н, професор, академік МАДН, Кизима В.В., док.філос.н, професор, Кальной І.І., док.філос.н., професор, Богуш А.М., док.пед.н, академік АПНУ, Литасова Е.Е., док.мед.н, академік РАМН, які представили до розгляду суспільно-важливі питання для відродження духовності людину.


Активну участь у конференції взяв президент «Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості» в Україні Григорський Станіслав Миколайович, який виступив з доповіддю на тему «Європейські норми права як невід'ємний стимул розвитку сучасного суспільства». У доповіді особлива увага приділялася питанням розвитку міжнародних відносин з європейськими країнами, з урахуванням принципів і норм права людини в системі міжнародного права.


Учасники Конференції торкнулися проблем духовності й права в житті сучасного суспільства, правового поля сучасної техногенної цивілізації, впливу норм права на формування громадянського суспільства.

Організаторами Конференції виступили Міністерство Юстиції України разом із представництвом «Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості» в Україні,  Міжнародної наукової громадської організації «Міжнародна академія духовних наук» і Львівського національного університету імені Івана Франка. Конференція проходила за підтримки Координатора ОБСЄ в Україні. Спонсором заходу виступила «Європейська Економічна Палата Торгівлі, Комерції та Промисловості» в Україні.


Bottom Ad [Post Page]