Translate

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 




Іван Бунтов, директор Департаменту інвестицій та міжнародного співробітництва Європейської Економічної Палати прийняв участь у інформаційному дні для українських компаній, підприємців і підприємств стосовно можливостей мережі EEN в контексті Угоди про участь України в програмі ЄС «Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014 –2020)».



Консорціум EEN-Ukraine був створений у 2011 році з метою інформування та залучення українських підприємств до використання можливостей програм COSME, HORIZON 2020 та усіх інших програм і проектів фінансової підтримки ЄС, доступних для України. Основні цілі Консорціуму EEN-Україна: стимулювання інноваційної активності українських компаній, забезпечення інформацією та практичними консультаціями.

 

Подавати заявки та брати участь в EEN можна через членів консорціуму EEN-Ukraine. Послуги членів консорціуму в рамках EEN є безкоштовними. Експерти надають консультації та підтримку у пошуку партнерів (у тому числі з ЄС) для спільної участі у проектах COSME, роз’яснюють правила конкурсіві тендерних процедур, сприяють налагодженню бізнес-контактів у рамках мережі EEN тощо.


Bottom Ad [Post Page]